Metsänhaltiatar Greenodine

Taru metsänhaltiatar Greenodinesta

Kaukana, kaukana salatussa metsässä oli pieni kylä. Kylässä ei ollut taloja enempää kuin muutamia kymmeniä. Kylän päälliköllä oli kaunis tytär nimeltään Greenodine. Greenodine oli villi ja vapaa sielultaan ja rakasti omaa salaista satumetsäänsä koko sydämellään. Metsä ja sen kasvit olivat hänen paratiisinsa. Mikään ei saisi koskaan asettaa uhakaa hänen paratiisinsa ylle.

Nyt Greenodine oli tullut vaiheeseen että hänet kruunattaisiin kylän ja satumetsäm haltiattareksi. Hänelle oli suunniteltu upea asukokonaisuus kruunajaistilaisuuteen sekä jatkokäyttöön haltiattarena toimiessaan.

Haltiattaren asukokonaisuus koostuu kruunusta, viitasta, valtikasta sekä nilkkakorusta
Kauan eläköön Haltiatar Greenodine.

 

Tarvikkeet ja käytetyt tekniikat

Greenodinelle tehtiin viitta, jossa tarvittiin laitojen valmistuksessa nitojaa. Kukittamisessa käytettiin jänönhäntää, jota pujoteltiin kankaan läpi. Valtikan varren peittäminen tapahtui liimaamalla värjättyä hamppunarua. Kruunu kukitettiin pohjaan liimaamalla. Pohjan valmistamisessa käytettiin rautalankaa.
Nilkkakoru valmistettiin käyttämällä kukkaliimaa.

 

Asukokonaisuudessa käytetyt kasvit:

Asparagus setaceus (plumosus) – unelma – (Asparagaceae)

Asparagus virgatus – sulkaparsa – (Asparagaceae)

Dianthus barbatus Green Wicky – harjaneilikka – (Caryophyllaceae)

Galax urceolata – peiponkaali – (Diapensiaceae)

Lagurus ovatus – jänönhäntä – (Poaceae)

Mangolia kobus – japaninmangolia – (Magnoliaceae)

Gleichenia polypodioides Coral Fern-korallisaniainen (Gleicheniaceae)

Viburnun opulus – lumipalloheisi – (Adoxaceae)

 

 

 

Trendi

Materiaaliksi valikoitu luonnollisen oloisia vihreitä, sekä kukkia että leikkovihreitä, ja kuivattua heinää. Ennustimme vihreän eri sävyjen käyttöä uudeksi trendiksi, ja toki aina keväisin vihreä tuntuu erityisen raikkaalta. Leikittelimme myös ajatuksella teemahäistä.