Jouni Seppäsen kurssi Kempeleessä

Legendaarinen Jouni Seppänen palaa Kempeleeseen

Tule opiskelemaan ympäristö- ja tilataidetta mestarifloristi Jouni Seppäsen johdolla Kempeleen Pirilään 26.-28.8.2020. Iloinen tapahtuma järjestetään perinteisen Kempeleen Puutarhaoppilaitoksen alueella. Tule muistelemaan menneitä, ennakoimaan tulevaa ja eteenkin nauttimaan yhdessäolosta.

The Legendary Jouni Seppänen returns to Kempele

Come and study environmental and spatial art under the guidance of master florist Jouni Seppänen in Pirele, Kempele 26.-28.8.2020. The happy event is being held in the area of the traditional Kempele Horticultural Institute. Come to remember the past, anticipate the future and continue to enjoy being together.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN LINKISTÄ:

ILMOITTAUDU—>>> TÄSTÄ —>>>SIGN UP HERE

LISÄTIETOJA / MORE INFORMATION

Pasi Kivilompolo email: pasi.kivilompolo@osao.fi

Luovasti luonnosta

Ympäristö- ja tilataidetta legendaarisen mestarifloristi Jouni Seppäsen johdolla

Ajankohta / Days

Koulutus järjestetään Kempeleessä 26. – 28.8.2020.

Koulutuspaikka / Place

OSAO Kempele-Limingan yksikkö, Piriläntie 145, 90440 Kempele

Hinta / Price

Early Bird – ennakkohinta 3.4.2020 asti 300,00 € (sis. alv 24 %) sisältäen opetuksen. Tämän jälkeen 350,00 €. Työvälineet osallistuja tuo itse.

Koulutuksen laajuus / Days

Koulutuksen kesto on 3 päivää.

Koulutuksen tavoite

Kurssi antaa opiskelijoille valmiudet suunnitella ja toteuttaa erilaisia tila- ja ympäristötaideteoksia luonnonmateriaaleja hyödyntäen.

Koulutuksen sisältö

JOUNI JA KEMPELE – legendaarinen parivaljakko. Koulutuksessa keskitytään luonnonmateriaalien käyttöön floristiikassa. Kurssin aikana toteutetaan erilaisista materiaaleista ja erilaisin tekniikoin tila- ja ympäristötaideteoksia Kempeleen Pirilän alueelle. Jouni Seppänen on kansainvälisesti ansioitunut floristihortonomi, jonka juuret ovat vahvasti Kempeleessä. Jouni on monikertainen Suomenmestari ja hän on yksi alan tunnustettuja pioneereja, eteenkin floristiikan ja floristimestarikoulutuksen saralla.

Kohderyhmä

Floristit ja floristimestarit tai vastaavan kokemuksen omaavat osallistujat. Kurssi on tarkoitettu alan ammattilaisille.

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistuja jättää saapumatta koulutukseen kurssimaksu veloitetaan kokonaan.

MORE INFORMATION, PLEASE SEND EMAIL

Pasi Kivilompolo email: pasi.kivilompolo@osao.fi

CREAT WITH NATURE

Environmental and natureart with Jouni Seppänen, the legendary master florist

DAYS

The course will be held in Kempele from 26 to 28 August 2020.

PLACE

OSAO Kempele-Liminga unit, Piriläntie 145, 90440 Kempele

PRICE

Early Bird – Advance Price up to 3/4/2020 € 300.00 (incl. 24% VAT) including tuition. After that € 350.00. The participants bring their own tools.

DURATION

The duration of the course is 3 days + 1 day public event for all

PURPOSE OF EDUCATION

The course gives students the ability to design and execute various space and environmental artworks using natural materials.

CONTENT OF COURSE

JOUNI & KEMPELE is a legendary team. The training focuses on the use of natural materials in floristry. During the course, works of various materials and techniques will be created in the Pirilä area of ​​Kempele. Jouni Seppänen is an internationally acclaimed florist horticulturist with strong roots in Kempele. Jouni is a multiple-time Finnish champion and one of the most recognized pioneers in the field, even in the field of floristry and florist training.

TARGET GROUPS

Florists and florists or participants with similar experience. The course is intended for professionals in the field.

CANCELLATION CONDITION

Registration is binding. If the participant fails to attend the course, the course fee will be charged in full.