Jouni Seppänen Kempeleessä

Legendaarinen Jouni Seppänen palaa Kempeleeseen

Tule opiskelemaan ympäristö- ja tilataidetta mestarifloristi Jouni Seppäsen johdolla Kempeleen Pirilään 26.-28.8.2020. Iloinen tapahtuma järjestetään perinteisen Kempeleen Puutarhaoppilaitoksen alueella. Tule muistelemaan menneitä, ennakoimaan tulevaa ja eteenkin nauttimaan yhdessäolosta.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN LINKISTÄ:

ILMOITTAUDU—>>> TÄSTÄ —>>>SIGN UP HERE

LISÄTIETOJA / MORE INFORMATION

Pasi Kivilompolo email: pasi.kivilompolo@osao.fi

Luovasti luonnosta

Ympäristö- ja tilataidetta legendaarisen mestarifloristi Jouni Seppäsen johdolla

Ajankohta / Days

Koulutus järjestetään Kempeleessä 26. – 28.8.2020.

Koulutuspaikka / Place

OSAO Kempele-Limingan yksikkö, Piriläntie 145, 90440 Kempele

Hinta / Price

Early Bird – ennakkohinta 3.4.2020 asti 300,00 € (sis. alv 24 %) sisältäen opetuksen. Tämän jälkeen 350,00 €. Työvälineet osallistuja tuo itse.

Koulutuksen laajuus / Days

Koulutuksen kesto on 3 päivää.

Koulutuksen tavoite

Kurssi antaa opiskelijoille valmiudet suunnitella ja toteuttaa erilaisia tila- ja ympäristötaideteoksia luonnonmateriaaleja hyödyntäen.

Koulutuksen sisältö

JOUNI JA KEMPELE – legendaarinen parivaljakko. Koulutuksessa keskitytään luonnonmateriaalien käyttöön floristiikassa. Kurssin aikana toteutetaan erilaisista materiaaleista ja erilaisin tekniikoin tila- ja ympäristötaideteoksia Kempeleen Pirilän alueelle. Jouni Seppänen on kansainvälisesti ansioitunut floristihortonomi, jonka juuret ovat vahvasti Kempeleessä. Jouni on monikertainen Suomenmestari ja hän on yksi alan tunnustettuja pioneereja, eteenkin floristiikan ja floristimestarikoulutuksen saralla.

Kohderyhmä

Floristit ja floristimestarit tai vastaavan kokemuksen omaavat osallistujat. Kurssi on tarkoitettu alan ammattilaisille.

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistuja jättää saapumatta koulutukseen kurssimaksu veloitetaan kokonaan.